Hoppa till sidans innehåll

Se hit alla dragkampstokiga ungdomar!

23 JAN 2015 22:41
Se hit alla dragkampstokiga ungdomar! Helgen den 14-5 februari är det ungdomsläger i Hovmantorp. Lägret kommer äga rum i samband med individuella Junior SM. Vill du delta? (såklart att du vill!) I så fall är det hög tid att anmäla sig nu!!
  • Skapad: 23 JAN 2015 22:41

Helgen den 14-5 februari bjuder Hovmantorp DK tillsammans med Svenska Dragkampförbundet in alla ungdomar i åldrarna 12 – 18 till ett spännande dragkampläger. Anmälan görs till Mats Atterheim (This is a mailto link). Ungdomslägret arrangeras i samband med Individuella Junior SM. 

Lägret startar i samband med invägningen för individuella SM, runt kl 8.30. Sluttid för lägret beräknas vara på söndagen kl 14. Alla ungdomar sover på Allhallens gymnastikgolv, du tar själv med dig sängkläder/sovsäck och något sköt att sova på.

Jesper Pettersson kommer att hålla i träningen. Han säher att vi (så klart!) kommer träna mycket dragkamp men även löpning och styrketräning. Under lördagen kommer vi även försöka hitta på lite andra roliga aktiviteter såsom kolla på bio eller bada.

Lägret är givetvis kostnadsfritt för alla ungdomar. Detta inkluderar alltså inte de eventuella chaufförerna som själva får bekosta sin mat och boende.

 

OBS! Har ni några frågor angående lägret eller har ni några allergier? Kontakta, Mats Atterheim (This is a mailto link)

 

Vill du delta under Individuella Junior SM? 

Ungdomslägret kommer äga rum i samband med individuella Junior SM och ni som är mellan 15-18 år har möjlighet att tävla under SM:et. För att få delta måste er förening hjälpa er att ansöka om en Individuell licens. Behöver ni hjälp med detta kan ni kontakta: This is a mailto link. Tävlingsanmälan görs senast den 7 februari till Anders Andersson. Tävlingsstart är kl 10

Har ni funderingar inför SM:et? Hör av er till:

  • Anders Andersson 070-363 09 86
  • Jesper Pettersson 070-230 99 70

Fotograf: Linnea Håkansson 

Skribent: Caroline Stjärna

Instagram: @tugofwarsweden

Facebook: @SvenskDragkamp

 

Twif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Dragkampförbundet
Vallersviksvägen 3
439 61 Frillesås

Besöksadress:
Vallersviksvägen 3
439 61 Frillesås

Kontakt:
Tel: +46703630986
E-post: anders.andersson@sve...

Se all info