Hoppa till sidans innehåll

God Jul och Gott Nytt År!

23 DEC 2014 11:28
Ordförande Stefan Klinthäll vill bjuda på en julselfie och samtidigt passa på att önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
  • Skapad: 23 DEC 2014 11:28

Säsongen 2014 har varit otroligt händelserik. Jag skulle vilja lyfta fram några av många höjdpunkter. Till att börja med har vi haft möjlighet att arrangera en lyckad internationell tävling här i Sverige. Ett arrangemang som krävde otroligt mycket hårt arbete från klubbar och anställda.

 Jag vill även lyfta fram vår landslagstrupp som har presterat fantastiskt bra under VM i USA och återigen visat att Sverige är en nation att se upp för.

 Vad gäller serietävlingarna, SM och klubbtävlingarna vill jag säga att jag själv tycker att det är otroligt roligt att delta. Det fantastiska med dragkamp är att alla får vara med. Det är långt ifrån ovanligt att ett lag i den öppna klassen består av en salig blandning av ungdomar & seniorer, kvinnor & män, landslagsdragare & motionärer. Jag hoppas att vi kan sprida denna fanstatsiska sport ut till fler i landet under nästa säsong.

 Jag är även stolt över att vi i förbundet tillsammans med klubbarna har påbörjat en diskussion kring hur vi kan jobba för att göra denna sport större och mer igenkänd ute i landet. Kom ihåg att det är vi tillsammans som utgör Svensk Dragkamp och att var och en av oss bidrar till Svensk Dragkamps framtid. Jag vill uppmuntra alla att fortsätta driva denna sport som vi alla älskar framåt. 

 Slutligen vill jag tacka alla dragare, klubbar, domare, styrelsemedlemmar, supporters och anställda för ett fantastiskt 2014. Jag hoppas att ni får en sportig jul och att ni är lika taggade som jag på ett ännu bättre 2015!

//Stefan Klinthäll

Skribent: Caroline Stjärna

Instagram: @tugofwarsweden

Facebook: @SvenskDragkamp

 

Twif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Dragkampförbundet
Vallersviksvägen 3
439 61 Frillesås

Besöksadress:
Vallersviksvägen 3
439 61 Frillesås

Kontakt:
Tel: +46703630986
E-post: anders.andersson@sve...

Se all info